Szűrés

A(z) IFA 2013 kulcsszót tartalmazó cikkek

Prémium házat épített a Samsung

2013. szeptember 4. -

A Samsung az IFA 2013 szakkiállításon megnyitotta egyedi tervezésű mintalakása, a Samsung Premium House kapuit. A rendezvény ideje alatt a látogatók egy olyan otthoni környezetet ismerhetnek meg, amelynek elemeit neves bútoripari vállalatokkal közreműködve hozta létre a koreai cég. A Samsung Premium House kiválóan ötvözi a Samsung legújabb eszközeinek funkcionalitását az ultramodern lakások és konyhák egyedi dizájnjával.

Tovább

Az IFA-n debütált az LG okosporszívója

2013. szeptember 4. -

Már kezdetét vette az idei IFA szakkiállítás Berlinben, amelyre az LG is készült újdonságokkal. Ma okosporszívóját, a Smart HOM-BOT SQUARE-t mutatta be.

Tovább

Fotón a 12,2 colos Galaxy Note és a Galaxy Gear prototípusa

2013. szeptember 2. -

Napvilágra került néhány kép, melyeken a Samsung várva várt okos karórájának prototípusa, illetve az SM-P900 modellszámmal illetett, 12,2 hüvelykes, 2560 x 1600 pixel felbontású érintőképernyővel felvértezett Galaxy Note táblagép látható.

Tovább

UHD felbontással támad a Samsung

2013. szeptember 2. -

A Samsung az IFA 2013 szakkiállításon mutatja be kategóriájában legnagyobb, 98 hüvelykes nagyformátumú UHD kijelzőit (LFD), valamint 31,5 hüvelykes UHD monitorokkal is megismerkedhet a nagyközönség.

Tovább